Најдобриот Шопинг

01

НАЈДОБРИОТ ШОПИНГ

Оваа уникатна можност е дизајнирана за да блеска. Потребно е големо внимание за менување на хоризонтот на Скопје. Секој детал е прецизно пресметан. Фокусот во Со “Дијамант” од Скопје никогаш не стануваше збор да се изгради добра структура, тоа веќе се подразбира. Тоа на што архитекти и инженери се фокусирани е елегантно расположение и уникатно искуство, кое одговара на инспирацијата на проектот. Од влезот на “Вкусови на улиците на Скопје”, кој е инспириран од реката која тече низ камења, до кули од 22 ката кои оставаат огромен празен простор помеѓу нив, секој агол на Дијамант од Скопје е ремек-дело по својата природа.

Во какво расположение сте?

02

Ви стоиме на располагање

Дали сакате да бидете известени на новостите, настаните и понудите на Diamond Скопје?

Внеси одговор: 1 + 100 е еднакво на: