ЗОШТО DIAMOND

01

НАЈДОБРАТА ЛОКАЦИЈА

Diamond of Skopje е лоциран во срцето на градот. Се што ви треба е на чекoр од вас. Комбинирајќи ги предностите да бидете во строгиот центар на градот и привилегијата на издвоена опкружување и околина, Diamond of Skopje е совршениот избор. Без разлика дали ќе одллучите да живеете тука или само како инвестиција, предностите на локацијата прават ова да биде уникатна можност. Лимитирано на 796 станбени единици, Diamond of Skopje ќе биде елегантно соседство, град во самиот град.Позиционирано во центарот на се, а истовремено доволно оддалечено од се што не сакаш.

02

НАЈДОБРИОТ КВАЛИТЕТ

Diamond of Skopje е направен да го исполни секое очекување. Бидејќи проектот е од единствен вид во Македонија, се гради со особено внимание. Материјалите и дизајните се избрани да допринесат нов начин на живот...Многу повеќе комфор, елегантност и трајност. Секој работник што работи на проектот е фокусиран на квалитетот. Секој квадратен метар е изграден и дизајниран со стручност. Зборовите не се доволни да го опишат квалитетот на Diamond of Skopje. Луѓето што ќе го уживаат ова ќе можат да опишат најубаво.

03

НАЈДОБРИОТ ПОГЛЕД

Во Diamond of Skopje, прекрасниот поглед е стандард. Има опција за сечив вкус. Можете да изберете поглед кон планината или поглед кон градот, во зависност од типот на станот и катот што ќе го изберете опциите се прошируваат. Покрај квалитетот и уникатноста на животниот стил и создавањето добра атмосфера ни е од особено значење. Затоа соработуваме со интернационално врвни и наградувани архитекти со цел да му парира на прекрасното Скопје. Кога ќе постанете дел од Diamond комплексот, не инвестирате само во квадратни метри, инвестирате во целосно нов начин и квалитет на живот...многу подобар.

Одберете го вашит стан и видете го неговиот поглед
04

Најдоброто искуство

Diamond of Skopje се гради од Лимак компанијата, која веќе има успешно завршено над 100 проекти, целоната вредност надминувајќи 10 билиони долари, вклучувајќи аеродроми и пристаништа,брани,автопати и хидро централи, од нафтоводи и гасоводи, од населби за одмор до комплекси за домување и е една од најголемите градежни компании во зветот според рангот на Инжињерските вести рекорд списанието. Новиот аеродром во Истанбул , 1915 Çanakkale мостот, Malkara-Çanakkale автопатот, Кувајтскиот интернационален аеродром како и Хабароскв Терминалот во Русија може да се наведат како едни од последните проекти од Лимак. Значи тоа што го добиваш не е само стан во проект туку искуства и решенија од една од најголемите градежни компании во светот.

Откријте повеќе
05

Најдобрата инвестиција

Некои можности се ретки и не се појавуваат често.Тие се како редок Дијамант...како и ова.. Diamond of Skopje е паметна инвестиција со сите предности и доаѓаат по стандард. Кога се инвестира во станбен проект, има базични факти кои треба да се имаат во предвид. Локација, големина,удобности, опции на плаќање,предности за издавање се едни од најважите . Во Diamond of Skopje не ни е битно само да ги исполниме овие стандарди, туку и да ги редефинираме.Бидејќи сите најбитни фактори се веќе исполнети, можеме да им го дадеме нашето внимание се да биде најдобро во секој аспектЗатоа, ова е најдобрата инвестиција во регионот.

Ре-дефинирачка Инвестиција

Откријте повеќе
06

Најдобриот шопинг

Замислете уникатен Шопинг Центар комбиниран со Улица на Вкусови која вклучува глобални брендови и вкусови.Сега замислете дека оваа слика е само на неколку чекори од вашиот дом.Овој уникатен начин на елегантна и софистицирана социјализација е специфичен за Diamond of Skopje. Прекрасно дизајнираниот Шопинг центар е дирекно под вашата зона на удобност. Она што го прави уникатен не е само варијабилноста на брендовите и размерот на шопинг областа туку начинот на кој се преплетува и овозможува да се дружите во и надвор од вашето соседнство.

Откријте повеќе

Ви стоиме на располагање

Дали сакате да бидете известени на новостите, настаните и понудите на Diamond Скопје?

Внеси одговор: 1 + 100 е еднакво на: