Diamond со бројки

01

целината е повеќе од
збир на делови

Во Diamond of Skopje, сè е баснословно. Броевите се само алатки за дефинирање на обемот на проектот, но името ја дава душата. Постојат многу големи цифри и кога тие се спојуваат, значат многу повеќе од обична математика. Тоа е уникатно, висококвалитетно и елегантно доживотно искуство. Тоа е Diamond of Skopje.

Видете ги сите бројки подолу

02

Diamond
Бројки

Го сакаме начинот на којшто бројките казуваат приказна.

0
KM Кабел
0
KM Цевки
0
Врати
03

325.000 m2
ГРАДЕЖНА ПОВРШИНА

Diamond of Skopje има околу 325.000 квадратни метри градежна површина. Оваа голема бројка исто така значи дека се работи за еден од најголемите проекти во Македонија досега. Секој квадратен метар е дизајниран, планиран и се гради од експерти под покривот на Лимак, една од најголемите градежни компании во светот.

Видете ги сите бројки подолу

04

ГОЛЕМИНАТА Е БИТНА

Повеќе од 2000 метри долги како Кремлинскиот Ѕид

412
Sидови за Дијафрагма

Погледнете повеќе интервјуа

3.200
Места за паркинг

Ви стоиме на располагање

Дали сакате да бидете известени на новостите, настаните и понудите на Diamond Скопје?

Внеси одговор: 1 + 100 е еднакво на: