Контакт

Каде да не најдете

Контакт информации:

Посетете не

  • Ул. Јордан Мијалков бр.31 / Хотел Лимак Скопје-Приземје, 1000 Скопје
  • +389 77 410 111
  • diamond@diamondofskopje.com

Следете не

Ви стоиме на располагање

Дали сакате да бидете известени на новостите, настаните и понудите на Diamond Скопје?

Внеси одговор: 1 + 100 е еднакво на: