НАЈДОБРОТО ОД ЖИВЕЕЊЕТО

01

НАЈДОБРОТО ОД ЖИВЕЕЊЕТО

Diamond of Skopje нуди уникатно ниво на удобност и квалитет во секоја смисла. Што е потребно за да биде најдоброто од сè? Во Diamond of Skopje, секој квадратен метар е дизајниран од архитекти од светска класа. Внимателно осмислените детали одговараат на разноразните потреби. Без разлика дали живеете сами или со вашето семејство, Diamond of Skopje нуди идеална опција за вас. Совршено решение, идеална опција кај Diamond of Skopje. Покрај квалитетот на градба и врвен дизајн, овој проект претставува инженерско ремек-дело. Поставувајќи ги границите на своето поле, Diamond of Skopje е импресивна структура. Можете да го разгледете делот за интервјуа и да го следите нашиот блог за да откриете уште повеќе.

02

БРОЈКИТЕ СЕ БИТНИ

За квалитет, не постои компромис. Бидејќи ова е "Дајмонд". Ние не градиме бетонски објект. Ние градиме нов животен стил. Токму затоа ние треба да ги поставуваме стандардите, а не да им се покоруваме...

25

Посилни од
највисоките калкулации.

70

Повеќе зелена површина
од сите останати ривали.

30

Побрз ROI

03

СОСЕДСТВОТО

Што го дефинира домот?
Дали е тоа дизајнот или квалитетот? Дали размерот или распоредот?
Тие се од клучно значење, но суштината на идеата е "луѓето". Diamond е за самиот живот, за луѓето околу себе. Бидејќи овој проект е "најдобар", космополитското соседство ќе биде светло на дијамантот што ќе блесне. Погледнете кои ќе бидат ваши соседи ...

 • Иселеници

  Им се свиѓа интеграцијата со градот

 • Семејства

  Им се свиѓаат нашите бројни и паметни распореди

 • Студенти

  Им се свиѓа начинот на кој Diamond
  се поврзува со луѓето

 • Деловни луѓе

  Им се свиѓаат елеганцијата и погледот

 • Двојки

  Им се свиѓаат нашите уникатни и модерни распореди

 • Гости

  Им се свиѓа 3200 паркинг места и колку е совршен вашиот нов дом...

04

СЛОБОДА НА ИЗБОР

Постои значаен број на распореди за избор. Сите се дизајнирани да ви го направат животот совршен.
Можете да ги видите сите распореди или изберете го Вашиот стан. Во Diamond of Skopje ја имате сета слобода.
Разгледајте ги нашите станови, користејќи го интерфејсот подолу.

Ви стоиме на располагање

Дали сакате да бидете известени на новостите, настаните и понудите на Diamond Скопје?

Внеси одговор: 1 + 100 е еднакво на: